Care este cel mai bun feon Remington?

Cel mai bun feon este intotdeauna cel care iti satisface necesitatile. Exista femei pentru care simpla uscare a parului este de ajuns, insa, exista si categoria pasionatelor de astfel de tehnici, pentru care e nevoie de ceva mai mult pentru a fi impresionate.

Criteriile de selectie a celui mai bun feon de par Remington sunt din cele mai diverse, insa principalele se refera la puterea dispozitivului, care trebuie sa fie cat mai mare. Ideal este sa existe o compatibilitate intre viteza si caldura, pe care trebuie sa o dozam corespunzator pentru ca exista riscul sa ne ardem parul.

Vitezele si treptele de caldura trebuie setate astfel incat sa nu ne deterioreze parul. Tehnologia de incalzire reprezinta si ea un criteriu destul de important pentru ca unele dintre cele prezente pe piata contin elemente avansate, care previn electrizarea si deteriorarea. In aceasta categorie a criteriilor, putem include si designul, dar si accesoriile.

Feon Remington AC9096 – usuca rapid si eficient, avand un motor de 2400 W si o viteza foarte mare. Genereaza ioni si are o grila ceramica ce impiedica electrizarea parului. In felul acesta, podoaba capilara devine matasoasa si stralucitoare. Are 6 trepte de viteza si contine si o functie turbo ce aplica un boost de 10%.

Feon Remington D5220 – produsul functioneaza pe baza principiilor unei tehnologii infrarosu, care mentine un nivel optim de umiditate, ce o imita pe cea naturala. Are un motor profesional si functioneaza pe o grila ceramica, dar si turmalina. Are un led de functionare si 2 viteze. Poate sufla inclusiv aer rece si contine si un filtru, care poate fi detasat.

Feon Remington AC8000 Keratin Therapy – are la baza o tehnologie speciala cu ioni, care asigura o uscare rapida si usoara, eliminand totodata incarcatura statica. Parul nu se va mai electriza, astfel ca vei obtine o coafura simpla si foarte naturala. Caldura este distribuita in mod egal si este dotat si cu un buton de aer rece, al carui rol este acela de a fixa coafura. Incalzirea se face prin intermediul unui sistem avansat de infrarosu.

Feon Remington Pro 2100 D5017 – acest produs profesional poate fi incadrat cu usurinta in categoria celui mai bun feon cu ioni de la Remington, pentru ca asigura o protectie perfecta umezelii, pentru ca este dotat cu un senzor exclusiv. Ofera un tratament cu ioni care impiedica electrizarea parului si ii confera un aspect drept si stralucitor. Are la baza 2 setari de viteza pentru a controla temperatura.

Exista pe piata o multitudine de uscatoare de par Remington, care folosesc tehnologii avansate de uscare a parului, ce nu afecteaza sanatatea naturala. Depinde doar de noi sa alegem produsul care ni se potriveste.

Spune-ne parerea ta! :)

Lasa un raspuns

Login/Register access is temporary disabled